Hűsítő málnás jégkrém házilag

Kint igencsak az egekbe szökött a hőmérő higanyszála, úgyhogy elkél némi hűsítő finomság az otthonunkba. Ha egy valami biztos, akkor az az, hogy ezt a receptet tényleg nem lehet elrontani. Igen, ezt én mondom, szóval tuti biztos! 😀 Kivéve persze akkor, ha valaki romlott joghurttal kísérletezik.

A hozzávalókat tekintve sem kell a világ végére menni, kivéve persze akkor, ha nincsen jégkrém formánk. Szóval nézzük!

Hozzávalók:

– Natúr joghurt

– Málna 

– Jégkrém forma ( persze enélkül is elkészíthető joghurtos pohárban, csak nem lesz olyan fotogén a modellünk)

Elkészítés módja:

Keverjük össze jó alaposan a joghurtot és a málna darabokat, majd öntsük bele jégkrém formáinkba.

Ha valaki nem csípi a natúr joghurt savanykás ízét, akkor tegyen hozzá egy kis mézet, citrom levet, narancslevet, igazándiból bármit, amit szeret. Ezután pedig értelemszerűen helyezzük őket a mélyhűtőbe, majd 2-3 óra elteltével már el is fogyaszthatjuk a hűsítő csupa csodáinkat.

Elvárás:

Valóság:

   Értékelés: 10/9

Még, hogy nem lehet elrontani…Jó igazándiból annyiból hibádzott ez a dolog, hogy a málna szemeket nem kevertem alaposan össze és zavaróan nagyok voltak. Ettől függetlenül fogyasztható volt és persze hűs! 😀 

Címkék: , , , , , , ,
Tovább a blogra »